tirsdag den 23. december 2014

Sutteklude.

Her er så mine to sutteklude. Kaninen er fra en opskrift der var i Hendes Verden og den anden har jeg selv sat sammen. Bamsen er fra en opskrift fra bloggen Tusinde tanker. Jeg kan nu bedst lide bamsen fordi den har arme, det mangler ligesom på kaninen for at fuldende den.

torsdag den 4. december 2014

Katten Lulu.

Så blev Lulu, min store kat endelig færdig. Den har været under vejs længe da det er en sammen pakke jeg har købt. Men så manglede der garn, så jeg måtte havde fat i noget mere. Men der var stadig ikke nok til næsen og til at sy sammen med. Så der her jeg brugt noget andet.
Den lygte der står ved siden af, er en jeg lige har lavet af sukker knalde.

mandag den 1. december 2014

Isbjørnen.

Jeg har strikket denne isbjørn efter en opskrift der er i Alt om håndarbejdes julenr. men jeg er ikke så  god til at strikke og slet ikke til at sy striktøj sammen. Min søster ( Nancy ) og jeg havde en aftale om at vi begge to skulle strikke den. Hun er også færdig. Hun er god til at strikke. jeg har kortet næsen lidt da vi syntes den ligner en myresluger i bladet.

onsdag den 19. november 2014

Den stribede zebra. Elvis


Så blev min store zebra færdig. Det er et hækle kit jeg købte på Kreativ messe i oktober i år (2014)
hos Fox & Jane.Den er også i lille, så vi må se om jeg engang hækler den også.Det er nok det største
tøjdyr jeg har hæklet. Det er lidt sjovt, som i kan se på opskriften hedder den Elvis, det navn er min bror også døbt. Dengang var der vist ikke mange med det navn. Han bliver 56 år nu på søndag.

mandag den 17. november 2014

Vanilje glas vaser.

Her er så to små vaser til at hænge. De er hæklet efter den opskrift der var i Hendes Verden i uge 45.
Der er et vaniljeglas i så den kan bruges til en enkelt blomst med vand i.


fredag den 31. oktober 2014

Kobber øreringe.

Min datter og jeg var i Stof og Stil, i sidste uge. Der fik hun øje på de nye kobber ting til at lave smykker af. Så fik hun lokket mor til at lave et par øreringe til hende. Så her er resultatet. Det er jo blevet morderne med kobber.

tirsdag den 21. oktober 2014

Halsediser.

Her er den første halsedise, jeg lige har strikke til Silke. Men jeg mener den er for stor. Men ellers er den blevet rigtig god.
Så derfor har jeg så strikket en til. Det er en ganske enkelt model.Den kan hun bedre passe nu. Den er ikke så pæn som den anden. Så må hun gemme den lilla til hun kan passe den.                          
                 

torsdag den 2. oktober 2014

Helikopter.


Det er så min lille helikopter. Den er hæklet efter opskriften fra hæftet Candy magazin 19. jeg syntes den er nuttet, og især med de øjne. Solen ved siden af er til at hænge i barnevognen.

Sangskjuler til sølvbryllup.


Vi var til sølvbryllup i lørdags d. 27 september 2014. Der skulle så være en sang fra vennerne, så vi fik til opgave at lave sangen lidt om og kopiere den og lave en sangskjuler. Så vi folede sangene som en harmonika og limede tillykke på hver og holdt dem sammen med sølv bånd. så blev de smidt ned i en lille taske, jeg har hæklet i zpagettigarn. Til sidst lavede jeg to hjerter, ned navn og tillykke på. De blev så sat udenpå. Tasken er hæklet i mørkegrå. Så det endte da med at blive et meget godt resultat.

fredag den 19. september 2014

Min lilla hat.


Så blev min lilla hat færdig. Den er strikket i ren uld og filtet i vaskemaskinen. Læg mærke til hvor fin filtningen er. Den er rigtig flot, i forhold til de andre jeg har lavet. Så det kommer meget an på hvad slags garn man bruger. Jeg fik et gavekort til min fødselsdag, til Hjelholts uldspinderi og det er deres Håndværksgarn jeg har brugt. Jeg er selv meget tilfreds med resultatet.

fredag den 5. september 2014

Kartoffelvarmer / bollevarmer.

Så er min kartoffelvarmer/bollevarmer færdig. Jeg har nu mest tænkt at bruge den til at holde boller lune. men jeg fik da brugt noget af mit rest garn. Så det er en god måde at få brugt alle de rester man har liggende og så er den jo flot når man kan sætte så mange farver sammen.

mandag den 25. august 2014

Haremissen Sebbe.


Her er så min helt egen Haremis. Han er hæklet i stangmasker. Hvorfor skal det altid være hæklet i fastmasker. Her kan i se mit resultat. Jeg hæklede en der ligner denne her til min søn da han var lille. Så jeg har ingen opskrift til den. Den er hæklet ud fra mit eget hoved. og efter hvad jeg mener en hare ser ud.Med inspiration fra det jeg kan huske fra den min søn havde.jeg har døbt den Sebbe, det minder lidt im min søn´s navn.

onsdag den 6. august 2014

Flodhesten Vivi.

Vil lige vise Flodhesten Vivi, som jeg har hæklet efter opskriften fra frøkenen & baronen, som bla. kan købes hos Fox & Jane. Hun flytter over til mit barnebarn, så det kan godt være hun får et nyt navn. Hun er i hvert fald rejseklar.Så jeg håber hun passer godt på hende.

lørdag den 12. juli 2014

Frankensteins kat.

Denne kat er fra bogen af : Curtis Jobling. Katten hedder Ni. Jeg har fundet opskriften hos Maisha. Den er sjov at lave, men også lidt svær at få til at stå ordentligt. Men jeg er selv nogenlunde tilfreds med resultatet.

tirsdag den 8. juli 2014

Loom Bands.

Her er så de ting jeg har lavet i loom bands. Det blev forløbig til 5 armbånd og oto dyr. En skildpadde og en ugle.

mandag den 30. juni 2014

Den nye dille og pathat.

Her er så mit første armbånd, jeg har lavet. Jeg fik et sæt Diybands, af min søster Randi. Det er sommerens store dille. Man kan lave al verdens smykker og dyr og sikkert meget andet.
Pathatten er hæklet efter en opskrift jeg har fundet på nettet. Den er til at give babyer på når de skal ammes på offentlige steder.

lørdag den 21. juni 2014

Kjole.

Denne kjole har jeg hæklet efter den opskrift der var i Familie Journalen for et par uger siden. Blæksprutten er en opskrift der har været i et lille hæfte der engang har været med Hendes Verden. Jeg har lavet lidt om på den.

søndag den 15. juni 2014

Smykkeskrin.

Så blev mit smykkeskrin færdig. Den er hæklet efter min egen opskrift på min slangekurv, som jeg har kaldt denne kurv med låg. jeg har så sat en hank på. Den er hæklet i Zpagettigarn. n skal jeg have alle mine store halskæder og hjemmelavet smykker i. Ja, alt det store som ikke rigtig kan være i et almindelig smykkeskrin.

mandag den 9. juni 2014

Værtinde gave.

Da vi var inviteret til at grille i går, hæklede jeg disse to små urtepotter. De er hæklet i noget af det tynde zpagetti garn ( det skal vær det tynde, ellers bliver det alt for tykt ) indeni har jeg brugt de helt små konserves dåser fra majs, til sidst har jeg hæklet et par hjerter i alm. bomulds garn og sat på.

fredag den 30. maj 2014

Giraffen.


Jeg vi hermed præsentere giraffen Miss Ellie. Hun har faktisk været færdig de sidste par dage, hun manglede kun at få sin manke færdig,så nu er hun færdig. Min hund ( gaston ) har kysset hende velkommen. Det er en opskrift fra Hjertegarn.

søndag den 25. maj 2014

En gave.


Vi var til fødselsdag igår hos en af mine veninder. jeg har hæklet denne sommerhat til hende og vasen i zpagetti garn. Opskriften til vasen er fra bloggen ( en kreativ verden ) hun har brugt en konserves dåse til at sætte inden i.Men min dejlige mand har lavet en rigtig fin indsats i rustfri stål. Når han har fået lavet en til skal jeg nok vise den her på bloggen. det er rigtig dejligt når han vil hjælpe mig, så det bliver helt perfekt.

mandag den 19. maj 2014

Fugle ala, kay Bojesen.

Så fik jeg hæklet fugle ala kay Bojesen. Opskriften kunne jeg ikke få fat på, så derfor har jeg kigget på et billede af hans sangfugl på nettet. Den første er den lyserøde, den ligner ikke så godt som den blå. de er hæklet i forskellig garn. Den lyserøde er hæklet i helårs bomuld, og den blå er hæklet i dobbelt bomuldsgarn nr. 8. jeg ved ikke målene på fuglen , men jeg tror den blå er mest rigtig. Også med ben og hovedet.Så fik jeg da styret min lyst til at hækle en sangfugl.

mandag den 12. maj 2014

Blomster + lege pyramide.

Denne opskrift på blomster i potte var i ugebladet Hjemmet nu i sidste uge, altså uge19. jeg syntes de er rigtig søde man kan lave dem i mange forskellige farver og de vil også være søde som værtinde gave. lege pyramiden er en opskrift jeg  købte på messen forrige år. Jeg regnede med den ville være ligeså sjov som den anden jeg har lavet eller noget i den stil. Men jeg må sige jeg er meget skuffet. Den er slet ikke god.

onsdag den 30. april 2014

Lagkage og marcipangris.


Det blev til en brun lagkage med med kirsebærskum og syltetøj imellem og pynten er en marcipan blomst med en nougat kugle i midten. Opskriften på lagkagen er hugget hos ( en kreativ verden ).
Marcipangrisen er enten for sent eller for tidlig på færre. Men jeg syntes han er sød. Så derfor skulle jeg lige hækle den.

mandag den 21. april 2014

Den blå elefant , Line.

Er den ikke kær. Er lige blevet færdig med min blå elefant. Line hedder den. Den er hæklet efter en opskrift fra Hjertegarn. Jeg har været så heldig, at jeg har fået både opskriften og garnet af min dejlige mand, i pakke kalender.

søndag den 20. april 2014

Legekube.






Denne legekube har jeg lavet til Silke. (mit barnebarn ) Som I kan se har jeg lagt nogle fotografier ind , så kan hun finde mor eller far eller? Så jeg syntes det er en god træning for børn på den måde. Ja, så er der jo også forskellige dyr. Billederne jeg har taget af kuben er ikke for gode men man kan godt se meningen.

onsdag den 9. april 2014

My little pony.

Så fik jeg ponyen færdig. Jeg må sige jeg har været spændt på hvordan den blev, da jeg syntes da jeg hæklede den, at den så helt forkert ud. men den blev da meget god, tros alt. Jeg tror nok det er den der hedder Twilight Sparkle. Opskriften har mindatter fundet inde på bolgen krudtuglemor.
Sutten er en lille sjov ting, der er ret hurtig at hækle.

søndag den 30. marts 2014

3 farvet elefant.



Her er så min elefant. det er en opskrift jeg har fundet på bloggen pif-paf-puf. Jeg har set en i Babysam, som faktisk ligner den meget.

fredag den 21. marts 2014

Kærestepar

Nu har pige-bamsen fået en kæreste. han er også hæklet i zpagettigarn, bare lidt tykkere garn.
         
                                            HUSK  BAMSER  HAR OGSÅ  FØLELSER.

onsdag den 12. marts 2014

Hæklet filtet hat

 Så lykkes det mig at få lavet en opskrift på en hæklet hat, der så er filtet i vaskemaskinen. På det øverste billede kan man se hvor stor den var før den kom i vaskemaskinen.

søndag den 9. marts 2014

kay bojesen abe

Så blev min abe færdig. Den ligner da meget godt. Nu kan han få lov at hænge i stuen lidt. Så har jeg endelig en Kay abe.

lørdag den 8. marts 2014

Filtet hat

Så lykkes det at filte og få tilpasset min røde hat, jeg lige har strikket. Efter 3 gange vask på 40 grader på forskellige programmer, var pulten stadig alt for stor, så gav jeg den 60 grader på et 1.1/2 time. Så tænkte nu må det briste eller bære. Men tænk den blev bare helt perfekt. Læg mærke til filtningen.
Det kommer rigtig meget an på hvad slags garn man bruger. Det er ikke nær det hele der filter lige flot.

mandag den 3. marts 2014

Så blev blusen til min datter endelig færdig.
Den er hæklet som i kan se.