onsdag den 30. april 2014

Lagkage og marcipangris.


Det blev til en brun lagkage med med kirsebærskum og syltetøj imellem og pynten er en marcipan blomst med en nougat kugle i midten. Opskriften på lagkagen er hugget hos ( en kreativ verden ).
Marcipangrisen er enten for sent eller for tidlig på færre. Men jeg syntes han er sød. Så derfor skulle jeg lige hækle den.

mandag den 21. april 2014

Den blå elefant , Line.

Er den ikke kær. Er lige blevet færdig med min blå elefant. Line hedder den. Den er hæklet efter en opskrift fra Hjertegarn. Jeg har været så heldig, at jeg har fået både opskriften og garnet af min dejlige mand, i pakke kalender.

søndag den 20. april 2014

Legekube.






Denne legekube har jeg lavet til Silke. (mit barnebarn ) Som I kan se har jeg lagt nogle fotografier ind , så kan hun finde mor eller far eller? Så jeg syntes det er en god træning for børn på den måde. Ja, så er der jo også forskellige dyr. Billederne jeg har taget af kuben er ikke for gode men man kan godt se meningen.

onsdag den 9. april 2014

My little pony.

Så fik jeg ponyen færdig. Jeg må sige jeg har været spændt på hvordan den blev, da jeg syntes da jeg hæklede den, at den så helt forkert ud. men den blev da meget god, tros alt. Jeg tror nok det er den der hedder Twilight Sparkle. Opskriften har mindatter fundet inde på bolgen krudtuglemor.
Sutten er en lille sjov ting, der er ret hurtig at hækle.