fredag den 30. maj 2014

Giraffen.


Jeg vi hermed præsentere giraffen Miss Ellie. Hun har faktisk været færdig de sidste par dage, hun manglede kun at få sin manke færdig,så nu er hun færdig. Min hund ( gaston ) har kysset hende velkommen. Det er en opskrift fra Hjertegarn.

søndag den 25. maj 2014

En gave.


Vi var til fødselsdag igår hos en af mine veninder. jeg har hæklet denne sommerhat til hende og vasen i zpagetti garn. Opskriften til vasen er fra bloggen ( en kreativ verden ) hun har brugt en konserves dåse til at sætte inden i.Men min dejlige mand har lavet en rigtig fin indsats i rustfri stål. Når han har fået lavet en til skal jeg nok vise den her på bloggen. det er rigtig dejligt når han vil hjælpe mig, så det bliver helt perfekt.

mandag den 19. maj 2014

Fugle ala, kay Bojesen.

Så fik jeg hæklet fugle ala kay Bojesen. Opskriften kunne jeg ikke få fat på, så derfor har jeg kigget på et billede af hans sangfugl på nettet. Den første er den lyserøde, den ligner ikke så godt som den blå. de er hæklet i forskellig garn. Den lyserøde er hæklet i helårs bomuld, og den blå er hæklet i dobbelt bomuldsgarn nr. 8. jeg ved ikke målene på fuglen , men jeg tror den blå er mest rigtig. Også med ben og hovedet.Så fik jeg da styret min lyst til at hækle en sangfugl.

mandag den 12. maj 2014

Blomster + lege pyramide.

Denne opskrift på blomster i potte var i ugebladet Hjemmet nu i sidste uge, altså uge19. jeg syntes de er rigtig søde man kan lave dem i mange forskellige farver og de vil også være søde som værtinde gave. lege pyramiden er en opskrift jeg  købte på messen forrige år. Jeg regnede med den ville være ligeså sjov som den anden jeg har lavet eller noget i den stil. Men jeg må sige jeg er meget skuffet. Den er slet ikke god.