mandag den 30. juni 2014

Den nye dille og pathat.

Her er så mit første armbånd, jeg har lavet. Jeg fik et sæt Diybands, af min søster Randi. Det er sommerens store dille. Man kan lave al verdens smykker og dyr og sikkert meget andet.
Pathatten er hæklet efter en opskrift jeg har fundet på nettet. Den er til at give babyer på når de skal ammes på offentlige steder.

lørdag den 21. juni 2014

Kjole.

Denne kjole har jeg hæklet efter den opskrift der var i Familie Journalen for et par uger siden. Blæksprutten er en opskrift der har været i et lille hæfte der engang har været med Hendes Verden. Jeg har lavet lidt om på den.

søndag den 15. juni 2014

Smykkeskrin.

Så blev mit smykkeskrin færdig. Den er hæklet efter min egen opskrift på min slangekurv, som jeg har kaldt denne kurv med låg. jeg har så sat en hank på. Den er hæklet i Zpagettigarn. n skal jeg have alle mine store halskæder og hjemmelavet smykker i. Ja, alt det store som ikke rigtig kan være i et almindelig smykkeskrin.

mandag den 9. juni 2014

Værtinde gave.

Da vi var inviteret til at grille i går, hæklede jeg disse to små urtepotter. De er hæklet i noget af det tynde zpagetti garn ( det skal vær det tynde, ellers bliver det alt for tykt ) indeni har jeg brugt de helt små konserves dåser fra majs, til sidst har jeg hæklet et par hjerter i alm. bomulds garn og sat på.