fredag den 31. oktober 2014

Kobber øreringe.

Min datter og jeg var i Stof og Stil, i sidste uge. Der fik hun øje på de nye kobber ting til at lave smykker af. Så fik hun lokket mor til at lave et par øreringe til hende. Så her er resultatet. Det er jo blevet morderne med kobber.

tirsdag den 21. oktober 2014

Halsediser.

Her er den første halsedise, jeg lige har strikke til Silke. Men jeg mener den er for stor. Men ellers er den blevet rigtig god.
Så derfor har jeg så strikket en til. Det er en ganske enkelt model.Den kan hun bedre passe nu. Den er ikke så pæn som den anden. Så må hun gemme den lilla til hun kan passe den.                          
                 

torsdag den 2. oktober 2014

Helikopter.


Det er så min lille helikopter. Den er hæklet efter opskriften fra hæftet Candy magazin 19. jeg syntes den er nuttet, og især med de øjne. Solen ved siden af er til at hænge i barnevognen.

Sangskjuler til sølvbryllup.


Vi var til sølvbryllup i lørdags d. 27 september 2014. Der skulle så være en sang fra vennerne, så vi fik til opgave at lave sangen lidt om og kopiere den og lave en sangskjuler. Så vi folede sangene som en harmonika og limede tillykke på hver og holdt dem sammen med sølv bånd. så blev de smidt ned i en lille taske, jeg har hæklet i zpagettigarn. Til sidst lavede jeg to hjerter, ned navn og tillykke på. De blev så sat udenpå. Tasken er hæklet i mørkegrå. Så det endte da med at blive et meget godt resultat.