onsdag den 16. december 2015

Mikkel ræv.



Så blev Mikkel Ræv færdig. Han er hæklet lidt efter opskriften fra Hjertegarn med de tre ræve og lidt efter mit eget hoved, med tanker fra andre dyr jeg har hæklet. Jeg kunne ikke lide den måde de sidder på og så deres ben, derfor lavede jeg ham om. Og som i kan se er han allerede elsket.

onsdag den 25. november 2015

Lilla Julestjerne.

Så fik jeg lavet min første julestjerne i år 2015. Så må vi se om der kommer flere. Jeg har snydt lidt da jeg har brugt færdige brede stjernestrimler.

fredag den 13. november 2015

Neon kanin.



Så blev jeg færdig med min neon pink kanin. Den er hæklet efter en af opskrifterne i dette lille hæfte der var med Hendes verden i uge 42. Den er faktisk fra bogen Edwards Menageri.Det er den samme grundopskrift til alle dyrene der er i bogen.

onsdag den 14. oktober 2015

Katten Theo.


Her er katten Theo. Det hedder den i opskriften, men da det er en pige skal den vel have et pige navn. Nu er det også hos mit nye barnebarn katten skal bo. Den er hæklet efter en opskrift jeg fik af min svigerdatter. Så nu håber jeg bare hun bliver glad for katten. Den er god til at få brugt nogen af alle de garn rester man har. Den kan jo laves i alverdens farver. Det er jo det der gør den sjov og så har jeg kun stoppet arme,ben og hale halvt så kan den bevæge sig på mange flere måder, end vis den er helt stoppet ud som man plejer.

onsdag den 30. september 2015

næsehornet Elna.

Så blev jeg færdig med næsehornet Elna, i lørdags. Hun har været lidt længe på vej, men nu er hun her så. Opskriften er fra Fox & Jane. I opskriften er der både en dreng og pige.

torsdag den 3. september 2015

Elefant a la Kay Bojesen.

Her er så min  elefant a la kay  Bojesen. Jeg er ikke helt tilfreds med snablen. men jeg har lavet den så den ligner. Opskriften er taget ud fra to jeg fandt på nettet og lidt fra mig selv. Da jeg ikke har eller kender nogen der har en af hans elefanter, jeg kan låne kan jeg ikke vide om den har den rigtige størrelse.Det er ikke en jeg gider at lave flere af. Jeg er mere til aben.







mandag den 17. august 2015

Hæklet solhat.

Her er så min nyligt hæklet solhat. Opskriften er fra hendes verden nr. 27- 2015. det er en str: Onesize, men jeg syntes den virker lille til mig så jeg håber at finde en anden der kan få gavn af den. Jeg har hæklet den i Muskat, som er en Egyptisk merceriseret 100 % bomuld. Den fineste bomuld man kan få. Jeg syntes bare den er lidt dum at hækle af da den gerne vil skille af i trådende.

torsdag den 6. august 2015

Barselsgave.

Her er et af mine bud på en barselsgave. kaninen fandt jeg opskriften på bebakrea.blogspot.dk jeg har så puttet en rasle bøtte indeni så den siger som en rangle. det store hagesmæk er en gammel opskrift, som jeg i tiden løb har hæklet nogen stykker af. men opskrifterne til hagesmækkene finde på haekleopskrifter.dk det lille hagesmæk er kun et savle smæk. men så fik jeg brugt det sidste garn.

mandag den 20. juli 2015

Abe med studenter hue.


Vi var til 20 års fødselsdag og studenterfest i lørdags. Jeg hæklede denne abe med hue på, til hende.
Huen skulle se ud nogenlunde som hendes egen gjorde, så det blev med et sølv hjerte sat i en lille bitte hæklet cirkel i rød og med syet sting med sølv garn. Der er også syet en sølv perle i hver side og til sidst en lille sort rem. Så blev han lagt ned i en æske vi købte i netto. Så nu håber jeg hun passer godt på ham.

fredag den 10. juli 2015

Blomster klatre stang med zpagetti top.



Her kan i se min egen ide. Jeg manglede et eller andet til mine klatre blomster, så fik jeg denne ide og som i kan se fungere de perfekt. Den gule er den længste og den første jeg lavede. Derefter de to andre. Jeg syntes det ser godt ud vis det passer i farven til potten og her passer blomsten ligefrem også. Men det er også pænt uanset farve. Min søde mand har lavet stængerne i rustfrit og jeg har så hæklet toppen i zpagetti garn, øverst på kuglen, har jeg sat nogle perler eller krystaller eller hvad gemmerne har. De er sat på med tyndt ståltråd og så limet fast på kuglen. Som i kan se har jeg hæklet kuglerne i forskellige former.

fredag den 3. juli 2015

Grydelapper til Veronica.

Så blev Veronicas grydelapper færdige. Det er også længe siden hun bestilte dem. Så nu er de klar til afhentning. De er hæklet i almindelig bomuldsgarn 8/4 .Jeg har ingen opskrift på dem , det er en jeg engang lånte af min mors moster, for mange år siden.Nu håber jeg så bare, Veronica bliver glad for dem.

onsdag den 24. juni 2015

Grydelapper i Zpagetti garn.

Så fik Helle sine grydelapper. Helle havde spurgt om jeg ville lave nogen tykke grydelapper til hende .Jeg har engang hæklet nogen i dobbelt bomuldsgarn , men så tænkte jeg at jeg ville prøve at strikke dem i zpagetti garn. Her er så resultatet. Jeg har strikket i perlestrik og med et par enkelte striber i
glatstrik. Jeg syntes selv de blev gode og da tror jeg ikke man brænder fingrene.

fredag den 19. juni 2015

Abe med skørt.

Se så lige her! Min lille ballerina, med skørt og halskæde. En rigtig lille pige.





onsdag den 10. juni 2015

Frakker til vand karaffler.

Så blev jeg færdig med at hækle en frakke til min Eva solo vand karaffel og min ECO vandflaske fra Tupperware.  Så bliver den fra Tupperware ikke så ridset, som plastic ellers gør. Det er derfor jeg har hæklet den. De rummer begge 1 liter.

søndag den 24. maj 2015

Abe med bøjler.

Er det ikke utroligt hvad de finder på .Nu kan man købe disse bøjler til at komme indeni kay bojesens abe. Dette er den mellemste abe som jeg har hæklet efter den opskrift der ligger på nettet. Så sådan kommer den til at se ud, monteret med disse bøjler. Man kan få bøjlerne til den lille også. De koster 75kr. til den store og 50kr til den lille abe. Så kan man vist godt sige den bliver dyr. Jeg syntes også den er meget hård og både arme og ben bliver anderledes, de bliver lidt deforme syntes jeg. Men det er jo nemt, der er ligefrem huller til at sy arme og ben fast. Jeg er nu mest til at stoppe ud med fiberfyld og kommer ståltråd i.

onsdag den 20. maj 2015

Brødkurv og pingvin.

 Her er min nye brødkurv Jeg hæklede den i zpagettigarn, lige før mors dag. Bollerne kom min svigerdatter med om morgenen på mors dag. Så det var lækkert. Det er ned til vores kolonihave at brødkurven skal bruges.

Her er så min pingvin, som blev færdig i aftes. Den ar hæklet i alm. bomuldsgarn, en bundfarve og ellers rest garn.Opskriften har jeg fra bloggen minkreativeverden.dk  I fødderne har jeg plastic granulat, så kan den stå bedre. Det er igen african flower mønsteret.

mandag den 4. maj 2015

Mellemste abe.


Så blev mit bud på den  mellemste størrelse af kay Bojesens abe færdig, i aftes. Jeg havde lånt aben af naboen, da jeg ikke selv har den i nu. Jeg havde set opskriften på en større abe på nettet, så jeg troede at det var den størrelse der passer til den mellemste abe. men den passede slet ikke. Bla. var armene for korte og øjen stykket passede heller ikke. Så nu har jeg som i kan se lavet min egen abe, der passer i den rigtige størrelse.

mandag den 13. april 2015

Lyseblå abe.

Sådan ser aben ud i lyseblå. Det er en gave til min veninde Annette. Hun havde ønsket sig en i lyseblå, så det fik hun. Jeg har lagt ham i en lille kuffert som Lars fandt i Tiger. Annette blev meget glad for den. Hun Sagde at den var lige som den skulle være. Hun fik den lørdag d.11-4-15. Dagen efter sendte hun en sms hvor hun takkede 1000 gange og at hun er godt nok glad for ham. Så er det dejligt at give nogen noget jeg selv har lavet, når det bringer sådan en glæde.

Laly kanin.


Her er så min lalylala kanin, med sine æg. Jeg hæklede hende til påske, så det er nogen dage side hun blev færdig. Det er så min nr.2 lalylala, jeg har hæklet. Hun er hæklet i bomuldsgarn med glimmer.

onsdag den 1. april 2015

Endnu en Kay Bojesen abe.

Jeg har hæklet kay Bojesen abe og en lille ugle på et gult æg fra kinder æg. Det er en gave til Karina.
Det er en anden opskrift, opskrift end den jeg hæklede efter til den første abe jeg lavede. Denne her er fra kreaposen, som var i tv 2.

tirsdag den 24. marts 2015

Monster kaktus.


Se min Monster kaktus, hæklet i zpagetti garn. Jeg købte opskriften på messen i Middelfart. ( i tråd med tiden ). Det var en sammen pakke, med urtepotte og blomst. Den er da meget sød. Den er nem at passe, det eneste man skal huske er at den ikke må stå i direkte sollys, da den så risikere at miste noget af farven.

tirsdag den 17. marts 2015

Frø i African Flower.

    Her er så min første ting jeg har hæklet i African Flower. Det blev så en frø. Det er faktisk over en uge siden han blev færdig, men jeg har ikke fået ham lagt ind på bloggen før nu. jeg syntes det var både spændende og sjovt at lave den. Jeg vil så sige der er meget montering og så skal man strikke tæerne på strømpepinde. Men det går hurtigt at hækle den.

mandag den 16. februar 2015

Dragen Dirk.


Så blev jeg endelig færdig med min udgave af Lalylala dragen. Den er så allerede rejst hjemmefra.Det var i sidste uge den blev færdig. Jeg kan rigtig godt lide de dukker. Bla. fordi man kan hækle dem i utallige udgaver, det er bare ens fantasi, der tæller.Opskriften har jeg købt hos Etsy.

onsdag den 21. januar 2015

Panda Bjørn.

Så er min panda bjørn færdig. Jeg fik opskrift og garn til ham af min søde mand i pakke kalender her i december 2014. Han er hæklet efter opskrift fra Hjertegarn og kan hækles i to størrelser. han blev bedre end jeg regnede med. Han er lidt svær at samle.

mandag den 19. januar 2015

Genbrugssmykker.

Jeg var på kursus i weekenden, det var min nabo der havde fået  lokket mig med. Det var et kursus i at lave smykker af smykke-frakmenter, skrotdele, man kunne også bruge nye ting.Jeg fik lavet som I kan se, to par øreringe i rav og lært at lave disse kugler, som er meget dekorative som pynt eller i halskæder, vis man laver dem i helt små kan de også bruges til øreringe.Den store kugle er lavet af en halskæde jeg pillede op og så fandt jeg de lilla perler hos en af de andre. Øreringene er lavet af en gammel ravkæde og nogen spændeskiver. De to sidste kugler er nogen træperler jeg fik af min nabo og den røde er nogen jeg selv har.