søndag den 24. maj 2015

Abe med bøjler.

Er det ikke utroligt hvad de finder på .Nu kan man købe disse bøjler til at komme indeni kay bojesens abe. Dette er den mellemste abe som jeg har hæklet efter den opskrift der ligger på nettet. Så sådan kommer den til at se ud, monteret med disse bøjler. Man kan få bøjlerne til den lille også. De koster 75kr. til den store og 50kr til den lille abe. Så kan man vist godt sige den bliver dyr. Jeg syntes også den er meget hård og både arme og ben bliver anderledes, de bliver lidt deforme syntes jeg. Men det er jo nemt, der er ligefrem huller til at sy arme og ben fast. Jeg er nu mest til at stoppe ud med fiberfyld og kommer ståltråd i.

onsdag den 20. maj 2015

Brødkurv og pingvin.

 Her er min nye brødkurv Jeg hæklede den i zpagettigarn, lige før mors dag. Bollerne kom min svigerdatter med om morgenen på mors dag. Så det var lækkert. Det er ned til vores kolonihave at brødkurven skal bruges.

Her er så min pingvin, som blev færdig i aftes. Den ar hæklet i alm. bomuldsgarn, en bundfarve og ellers rest garn.Opskriften har jeg fra bloggen minkreativeverden.dk  I fødderne har jeg plastic granulat, så kan den stå bedre. Det er igen african flower mønsteret.

mandag den 4. maj 2015

Mellemste abe.


Så blev mit bud på den  mellemste størrelse af kay Bojesens abe færdig, i aftes. Jeg havde lånt aben af naboen, da jeg ikke selv har den i nu. Jeg havde set opskriften på en større abe på nettet, så jeg troede at det var den størrelse der passer til den mellemste abe. men den passede slet ikke. Bla. var armene for korte og øjen stykket passede heller ikke. Så nu har jeg som i kan se lavet min egen abe, der passer i den rigtige størrelse.