mandag den 20. juli 2015

Abe med studenter hue.


Vi var til 20 års fødselsdag og studenterfest i lørdags. Jeg hæklede denne abe med hue på, til hende.
Huen skulle se ud nogenlunde som hendes egen gjorde, så det blev med et sølv hjerte sat i en lille bitte hæklet cirkel i rød og med syet sting med sølv garn. Der er også syet en sølv perle i hver side og til sidst en lille sort rem. Så blev han lagt ned i en æske vi købte i netto. Så nu håber jeg hun passer godt på ham.

fredag den 10. juli 2015

Blomster klatre stang med zpagetti top.



Her kan i se min egen ide. Jeg manglede et eller andet til mine klatre blomster, så fik jeg denne ide og som i kan se fungere de perfekt. Den gule er den længste og den første jeg lavede. Derefter de to andre. Jeg syntes det ser godt ud vis det passer i farven til potten og her passer blomsten ligefrem også. Men det er også pænt uanset farve. Min søde mand har lavet stængerne i rustfrit og jeg har så hæklet toppen i zpagetti garn, øverst på kuglen, har jeg sat nogle perler eller krystaller eller hvad gemmerne har. De er sat på med tyndt ståltråd og så limet fast på kuglen. Som i kan se har jeg hæklet kuglerne i forskellige former.

fredag den 3. juli 2015

Grydelapper til Veronica.

Så blev Veronicas grydelapper færdige. Det er også længe siden hun bestilte dem. Så nu er de klar til afhentning. De er hæklet i almindelig bomuldsgarn 8/4 .Jeg har ingen opskrift på dem , det er en jeg engang lånte af min mors moster, for mange år siden.Nu håber jeg så bare, Veronica bliver glad for dem.