onsdag den 9. november 2016

Erlings hue.

Så fik Erling sin hue. Den passer perfekt, ligesom han ville have den. Så jeg er også tilfreds. Den skulle passe til hans cykel, der er i John Dier farver. Så han havde selv købt garnet.

torsdag den 22. september 2016

Lekue form til boller.

Jeg fik denne form i fødselsdags gave af min datter, det er en ny form fra Lekue. De bliver rigtige gode i den form. Nu har jeg prøvet den to gange og de er blevet gode begge gange, bedre end mine boller normalt bliver, de bliver gode luftige. Så de huller som i kan se i formen må have betydning.

Lilla frø og Dragen Wilma.


Her er så både min frø og drage. Det er nogen dage siden de blev færdig.  Jeg har været ved Ringe sø at tage billeder af dem. Jeg satte dem på den meget omtalte bænk, så jeg kunne få noget af søen med. Men jeg skulle have haft et klæde med de kunne stå på, da der er meget beskidt. De blev ikke så gode med den plastic pose. Dragen hedder Wilma og opskriften er fra Tante Grøn. Frøen er en jeg har købt på nettet. Det er ikke en Heidi Bears. Jeg er slet ikke tilfreds med frøen.

onsdag den 10. august 2016

Hest i African Flower.


Så blev min hest færdig. Som i kan se er den også hæklet i African flower, og det er en opskrift af Heidi Bears. Jeg er ikke helt tilfreds med den, da den vil stå meget skråt med benene og ikke holde hovedet rigtigt. Så jeg har sat noget ståltråd i halsen og syet benene ekstra.

torsdag den 4. august 2016

Lille brun bamse.

Her er så en lille bamse, som der var en der spurgte om jeg kunne hækle. Den er kun 16 cm høj. Den blev da meget nuttet. Hun skulle bruge den til noget med børn , så den skal vist bo i en lille kuffert.

Gul bamse i African Flower.


 Her er så min Store bamse i African Flower. Den blev færdig d.3 juli , jeg har bare ikke fået den lagt ind på min blog før nu. Det er lidt for dårligt, men nu er den her. Jeg kalder den Alvilda. Det er en af Heidi Bears opskrifter. Men jeg er da tilfreds med den. Men vis et barn skal have den vil jeg nok sy arme og ben ordentlig på. Her er de syet på ligesom en gammeldags dukke.

søndag den 19. juni 2016

Aben med den røde hat.


Dette er min udgave af Aben med den røde hat. Opskriften er gratis i Bilka.

Fugl i African Flower.


Min fugl i African Flower. Den blev faktisk færdig i maj men jeg har helt glemt at sætte den herind. Men nu er den her.

lørdag den 21. maj 2016

Bulldog i African flower.



Så blev min bulldog færdig. Den er hæklet efter Heidi Bears. Jeg har hæklet ham i et nøgle garn fra Bilka der skifter farver og så det hvide er et nøgle Babyuld også fra Bilka. Der blev noget tilbage af begge nøgler. der er så 100 gram i det store nøgle og det rækker langt. Men den har da været billig at lave i garn.Så kan jeg godt lide at der er glimmer i. Her er der blå glimmer i, man kan også vælge andre farver ned anden farve glimmer.

torsdag den 21. april 2016

Hæklet lysegrøn bluse.

Så blev jeg endelig færdig med den hæklet bluse. Det er en af Mayflowers nye opskrifter. Men den blev da meget god.

Aber.



Her er så lidt aber. Den sorte har i set, men så har jeg  hæklet en i lime grøn til Annette, som hun ønskede sig i fødselsdagsgave. Så passer de så godt sammen i farverne så derfor tog jeg et billede hvor de sidder sammen. Den brune er den store eller mellem ( om i vil ). Den lilla er en til mig selv. Det er ikke til at se det, men der er glimmer i den lyselilla. Det er lige mine farver. Jeg syntes den er sød, og så kan jeg godt lide at jeg ligesom har byttet om på de mørke og lyse farver.

lørdag den 2. april 2016

Sort abe.


Så blev en sort abe færdig. Den flytter hjemmefra. Det er sjovt at se hvordan de ser ud i forskellige farver.

søndag den 6. marts 2016

Min egen store abe.


Så blev min store abe, ala Kay Bojesen  ( kan man godt sige ) færdig. Min abe har så hale. Han er lavet i ren uld garn. han blev bedre end jeg regnede med.

søndag den 28. februar 2016

Giraffen Valdemar.


Her er så Min søvnige giraf. I opskriften hedder han Preben, men jeg syntes han skal hedde Valdemar.
Opskriften har jeg købt hos Fox & Jane. Som i kan se har han en spilledåse indeni kroppen. Så den fungere samtidig som hale.

onsdag den 10. februar 2016

Min lille abe.


Så fik jeg monteret og samlet min lille abe. Opskriften på denne abe var i Familie Journalen i sidste uge altså uge 5. jeg har lavet lidt om på arme og ben. Jeg har lavet armene lidt længere så har jeg syet dem på som på kay Bojesen. jeg har så fået min mand til at lave stativer der er indeni. Så kan den både sidde og hænge som man nu vil have.

Store får.


Ja,disse to får blev færdig i sidste uge . Den hvide er gået hjemmefra. Den kan bruges som en pude. Man kan også bruge den som sovedyr. Den er jo også i lille, som jeg har vist her på bloggen for lidt siden.

onsdag den 3. februar 2016

To nye aber.

Her er to nye aber, den ene er uden noget i så den kan ikke bøje arme og ben. De er fløjet hjemmefra.

mandag den 11. januar 2016

Festklædt Barbie.

Så er Barbie klar til fest. Denne opskrift på kjole og boa var i Familie journalen i ugen op til nytår. Men den kan jo bruges til alle fester og ikke kun nytårs aften. man kan lave det på en aften. Jeg syntes hun ser flot ud.

torsdag den 7. januar 2016

Lam.

Se lige mit lam. Kroppen er hæklet i puddel garn.Kroppen er lidt svær at hækle, da det er svært at se maskerne. Det er meget lettere at strikke i det garn.

Abe hue.


Disse to huer lavede jeg i ugen op til jul. Jeg strikkede også en med en drage i toppen, men den fik jeg ikke taget et ordentlig billede af.Silke ( mit barnebarn ) har selv valgt aben. Og Agnes her fået dragen.