onsdag den 27. december 2017

Ludvig og andet jul.





Her er så hvad jeg har hæklet i juletiden mussen og aben er gaver og nissen Ludvig er en jeg har hæklet til mig selv, ligesom nisseparret hvor der er jule krydderi i.Så er der min adventskrans som jeg har strikket i en lang snor med to tråde og så viklet om, jeg har 6 meter.

Lækkerier.




Her er lidt forskelligt spiseligt jeg har hæklet.

Lidt små dyr.



Det er en lille dino (billedet er ikke ret godt ) og en lille and med bidefødder  og en giraf, som er et kits fra netto.

bamse med varme og et par havfolk.



Det er en tid siden jeg har lagt noget ind her på min blog, men der har været lidt problemer med at kunne overføre billeder. men nu håber jeg at jeg kan fremover.Så her kommer noget jeg som sagt ikke har fået lagt ind.

torsdag den 13. juli 2017

Jumbo

Her er så Jumbo. Det er en hæklekit jeg har fået af min veninde. Han blev da meget god.

Monster.


Her er så mine to monster, der er hæklet efter den nye bog (Edwards Imaginarium) med monster. Det var meget sjovt at hækle dem. Det er lidt andet at hækle end andre dyr.

søndag den 14. maj 2017

Stor kanin.


Denne kanin er hæklet efter en meget gammel opskrift fra Mayflower. Jeg var så heldig for en tid siden at finde et hel hæklesæt fra gamle dage i dba, så slog jeg da til. Det eneste jeg har lavet anderledes er at jeg har sat sikkerheds øjne på i stedet for at hækle dem efter opskriften. jeg syntes selv den er sjov. Den blev også meget bedre end jeg troede.

Lyseblå bamse og hest.



Bamsen er hæklet efter en opskrift fra hækleopskrifter og kan gratis hentes der. Den er allerede flyttet ud til en lille nyfødt dreng.
Hesten er en opskrift jeg har købt i et hæklekit jeg har købt hos amok1. Jeg syntes den er sød og så lidt anderledes med de øjne. så er han hæklet i det tykke bomuldsgarn, det som vi kalder helårs bomuld.

Den røde abe.

Ja, det er en tid siden jeg sidst har lagt noget ind på min blog.Men nu køre det vist igen. denne abe her er lavet i noget skinnende garn jeg fik af min nabo, så den blev en helt anden størrelse.

tirsdag den 14. marts 2017

Gravhund.



Dette er så min gravhund.Den er hæklet efter et hæfte der var med Hendes Verden. Som i kan se er det opskrifter fra 70 erne. Håber de kommer med flere fra dengang. den er hæklet i ren uld, så det var lidt andet at hækle i når jeg mest hækler dyr i bomuld.

ABEN MICHAEL.

Her er så aben Michael. Han hedder ellers Mike i opskriften. Opskriften kan købes på nettet.Han er da meget sød. Han er anderledes end Kay bojesens aber.

torsdag den 12. januar 2017

Stor og lille elefant.


Her er to elefanter jeg har lavet. Den store grå er en opskrift jeg har købt på nettet. Jeg gik ind på bloggen Halager og der igennem fandt jeg frem til hvor jeg kunne købe den. Den lille bitte er fra et hæfte fra Knittingroom.

To lidt forsinket.


Lidt forsinket  er disse to . Jeg hæklede dem inden jul jeg har bare ikke fået dem lagt på bloggen. Musen er hæklet efter en opskrift jeg købte på nettet og nissen er en ny opskrift fra Hjertegarn. Den minder meget om dem man har kunnet købe.